18 sonuçtan 1 ile 18 arası
  1. #1
    Enes
    Gast Enes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    Bu sayfada Fenerli dövebilirsin

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    Bu sayfada cimbomlu dövebilirsin

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Konu Enes tarafından (04.05.2011 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
    Alıntı Alıntı

  2. Teşekkür edenler:

    necmi efe (06.05.2012), mip223 (18.02.2012), posoflu (16.08.2011), Ahenk (07.05.2011), Yasmin (04.05.2011), Yolcu38 (04.05.2011)

  3. #2
    TÜЯK-TЄΛΜ Ahenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.06.2010
    Yer
    Yer ile gök,var ile yok arasi
    Mesajlar
    7.508
    Konular
    2899
    Bu Mesajına
    1
    Toplam Teşekkür
    7.111
    Ben de dövmek istiyorum ama burdaki Fenerlileri:-))
    Kimseyi kırmayayım diyorum,
    Bir de bakıyorum kendim
    paramparçayım...

    Alıntı Alıntı

  4. Teşekkür edenler:

    furkand (21.05.2011)

  5. #3
    Yasmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.03.2011
    Yer
    ♥Dünyanın neresinde olursam olayım, bulunduğum yerde değil düşündüğüm yerdeyim♥
    Mesajlar
    4.826
    Konular
    2965
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    3.038
    Burdakiler döv döv bitmez,dogukanida al yanina
    Degiliz Herkes Gibi Siradan "HAMD"Olsun "TÜRK"Yaratmis "YARADAN"..
    Alıntı Alıntı

  6. #4
    Buster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.04.2011
    Mesajlar
    1.184
    Konular
    748
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1.408
    Alıntı Enes Kagan Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Bu sayfada Fenerli dövebilirsin

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    Bu sayfada cimbomlu dövebilirsin

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    hele gardas allah senden binkere razi olsun, cok coook sevaba gectin

    Saygilar Buster
    Alıntı Alıntı

  7. #5
    Yönetici NAVIBOY09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    7.220
    Konular
    1955
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    26.186
    sagol paylasim icin sabah sabah stress attim,sabah Sporu yaparak
    ________________________________________

    Dönekligin adi"degisim",Yobazligin adi"ilimli Müslüman",bölünmenin adi"acilim",yandas Ticaretin Adi"Helal Gida"olamaz
    Alıntı Alıntı

  8. #6
    Yolcu38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.01.2010
    Yer
    Everest
    Mesajlar
    3.071
    Konular
    1088
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    2.023
    Enes usta birazda trabzonsporlu falan dövsek nasil olur?
    Alıntı Alıntı

  9. #7
    Enes
    Gast Enes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hehehe onuda ararim :P
    Alıntı Alıntı

  10. #8
    TÜЯK-TЄΛΜ Ahenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.06.2010
    Yer
    Yer ile gök,var ile yok arasi
    Mesajlar
    7.508
    Konular
    2899
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    7.111
    Gladio usta,konunun basligi güzeldi,niye degistirdin:-))
    Kimseyi kırmayayım diyorum,
    Bir de bakıyorum kendim
    paramparçayım...

    Alıntı Alıntı

  11. #9
    FTP-Blacklist furkand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.05.2011
    Mesajlar
    51
    Konular
    39
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    343
    Alıntı Ahenk Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Ben de dövmek istiyorum ama burdaki Fenerlileri:-))
    ne oluyor hanimlar bizim sucumuz ne
    Alıntı Alıntı

  12. #10
    Maho-Aga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.08.2011
    Mesajlar
    19
    Konular
    3
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    36

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    Ben siddete karsiyim.
    Alıntı Alıntı

  13. #11
    TÜЯK-TЄΛΜ posoflu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.01.2010
    Mesajlar
    12.019
    Konular
    8261
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    56.487

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    ben sidete karsi olanlara karsiyim bugün feneri bayagi dövdüm
    ACHTUNG!!! Das Freischalten von verschlüsselten Sendern ist illegal

    Burada aciklanan Programlar ve yazilar,sadece deneme amacli olarak kullanmaktir

    Burdaki Programlar sadece TEST amaclidir ve ayrica yapip yapmamak sadece size kalmistir ...
    herhangi bir yanlis kullanimda SIZLER sorumlusunuz
    turk-team. sorumlu DEGILDIR.

    POSOFLU
    Alıntı Alıntı

  14. #12
    fenerli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.02.2011
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    fenelileri döven dövdü bu sene zaten
    Alıntı Alıntı

  15. #13
    Fahri1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Yer
    Simdi SEHiT´lerin kan akittigi yerdeyim.
    Mesajlar
    2.390
    Konular
    739
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    3.780

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    Gardas bir kavgada kimin dayak yeyip kimin dayak attigina degil,kavganin sonunda kimin ayakta kimin yerde olduguna bakacaksin.
    Alıntı Alıntı

  16. #14
    lange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Mesajlar
    1.793
    Konular
    741
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1.109

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    Alıntı Elvis Nickli Üyeden Alıntı [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Enes usta birazda trabzonsporlu falan dövsek nasil olur?
    slm
    ya ne istersin trabzondan gardas döven zaten dövmüs sampiyonluklarini elinden almislar
    furin fenere....
    Alıntı Alıntı

  17. #15
    MASALCI
    Gast MASALCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    Ne kadar oyuncu insan varsa hepsi buraya cokusmus.Bu ne is ya.
    Yahu biraderler (Sayin Admin hanimlari tenzi ederim)sizin bilinc altinizda sizi dürtükleyen kiymiklarmi var.
    Niye dövme olayina cumburlop atliyorsunuz.Siz rahatsizmisiniz.
    Alıntı Alıntı

  18. #16
    lange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Mesajlar
    1.793
    Konular
    741
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1.109

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    hirslarini aliyorlar adminlerden masalci
    Alıntı Alıntı

  19. #17
    lange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Mesajlar
    1.793
    Konular
    741
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1.109

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    bir türlü yabmak isteyib de yabamadiklarini yabiyorlar masalci
    Konu lange tarafından (27.10.2011 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
    Alıntı Alıntı

  20. #18
    FTP-Blacklist adanali77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.05.2012
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Trabzon Galatasaray ve Fener döv

    süpermis yaa hincimi aldim
    Alıntı Alıntı

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0