12 sonuçtan 1 ile 12 arası
  1. #1
    serkangok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.12.2012
    Mesajlar
    4
    Konular
    2
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Necvox 939 HD Navigasyon

    Herkese selamlar,

    Benim aracıma taktırdığım Duble Din Necvox 939 daki Navigasyon Hafıza Kartı kayboldu..Yeni Hafıza kartı aldım ama içine neler yükleyeceğim bilmiyorum..Pek aklım ermez bu programlara yardımcı olursanız sevinirim..
    Alıntı Alıntı

  2. #2
    Yönetici NAVIBOY09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    7.267
    Konular
    1971
    Bu Mesajına
    3
    Toplam Teşekkür
    26.527

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    Selam,
    Senin Makina IGO8 kullaniyormus.Bu Makinalarla hic isim olmadigi icin tam olarak hangi IGO8 calisir bilemiyecegim.
    Cok cesitli IGO8 Programlari var.Forumdan Program indir dene,birisinden birisi calismasi lazim.
    Program calisirsa icine Map Klasörüne istedigin Haritalari indir kopya et.
    Programdan sen ise basla,takildigin yerde gene sor yardimci olmaya calisirim.

    IGO8 indir
    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Harita indir

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    ________________________________________

    Dönekligin adi"degisim",Yobazligin adi"ilimli Müslüman",bölünmenin adi"acilim",yandas Ticaretin Adi"Helal Gida"olamaz
    Alıntı Alıntı

  3. Teşekkür edenler:

    atmaca32 (17.05.2013), ENDERCAN (23.02.2013), serkangok (16.12.2012)

  4. #3
    Konuyu Başlatan serkangok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.12.2012
    Mesajlar
    4
    Konular
    2
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    Daha önceden çektiğim resimler aşağıda,bunlara bakarak acaba hangi program olduğunu anlayabilir misinz?

    Ayrıca çok teşekkür ediyorum sayenizde yararlanabileceğim navi den..



    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Alıntı Alıntı

  5. #4
    Konuyu Başlatan serkangok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.12.2012
    Mesajlar
    4
    Konular
    2
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

    hatasını veriyor şimdi..
    Alıntı Alıntı

  6. #5
    cem
    cem çevrimdışı
    cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.05.2010
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    Bunlar cin navisi i gon map larin hepsi olur sys tem olarak win 5 veya 6 olmasi lazim forumda rahatlikla bulabilirsin kolay gelsin
    Alıntı Alıntı

  7. #6
    Yönetici NAVIBOY09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.01.2010
    Yer
    Almanya
    Mesajlar
    7.267
    Konular
    1971
    Bu Mesajına
    2
    Toplam Teşekkür
    26.527

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    Program olarak bu IGO nun Programini denedinmi?
    [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Eger Program calisirsa icine yukarida verdigim Linkten bir Türkiye Haritasini koy.
    Haritalar content Dosyasinin icindeki Map Dosyasina kopya ediliyor.
    Yeni Programin Dosyalarini komple olarak Makinana kopya et.
    Bazi Makinalarda IG08 olarak bir Dosya olarak calisiyor,bazi Makinalarda IGO8 Dosyalarini acarak kopya edildiginde calisiyor
    Ilk önce Eskilerinin Kopyasini aldiktan sonra Makinadan sil.Dosyalar eskiden nasilsa Programin ayni sekilde kopya et,calismasi lazim.
    ________________________________________

    Dönekligin adi"degisim",Yobazligin adi"ilimli Müslüman",bölünmenin adi"acilim",yandas Ticaretin Adi"Helal Gida"olamaz
    Alıntı Alıntı

  8. Teşekkür edenler:

    fatihharas (15.01.2014), tofi (21.03.2013)

  9. #7
    baran5656 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.03.2013
    Mesajlar
    2
    Konular
    1
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    1

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    merhaba arkadaşlar. ben arabamdaki navigasyon cihazının sd kartını kaybettim. yenisini aldım. eski yazılımı neydi bilmiyorum ama şimdi igoyu yüklemek istiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. cihaz navimaster
    Alıntı Alıntı

  10. #8
    zeplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2014
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    iyi bir site olduğuna inananıyorum teşekürler
    Alıntı Alıntı

  11. #9
    zeplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2014
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    bana yardımcı olacağınıza şüphem yok
    Alıntı Alıntı

  12. #10
    zeplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2014
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    sizden vazgeçmem
    Alıntı Alıntı

  13. #11
    zeplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2014
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    kaliteli bir site
    Alıntı Alıntı

  14. #12
    zeplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.01.2014
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Bu Mesajına
    0
    Toplam Teşekkür
    0

    Cevap: Necvox 939 HD Navigasyon

    hoşcakalın
    Alıntı Alıntı

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0